Tuesday, October 11, 2016

Rawatan susulan untuk bapak..


Assalamualaikum..

Hari ni bapak masuk wad lagi untuk beberapa hari.. Nak buat rawatan kat hosp Navy ni pun kena take turn jugak.. Nampak beno rakyat Malaysia ni dah banyak yg ngidap kencing manis. Macam yg aku tulis sblm ni, kat sini ada mesin yg sesuai utk rawatan susulan bg pesakit diabetis. Sebab tu kena take turn.


Pagi ni adik dah wasap gambo.



Allahu Akbar..  bpk n the geng

Adik aku cakap mesin ni namanya 'chamber'.
X tahu fungsi sebenarnya untuk apa.
Kena tanya makla kalo nak tahu.



Mesin kawalan. 


Hmmm kita usaha yg terbaik saja. Bapak kena beringat . Kita anak2 memang nak bpk sihat tapi kalo empunya diri x nak jg diri betul2 mcm mn kan. Cuma boleh berdoa agar bpk berubah. 


Selebihnya tawakal pada Allah swt.



Kita yg masih muda ni, sentiasa beringatlah. jaga makan minum & kesihatan. Jgn bila dah tua nanti banyak penyakit yg hinggap. Waktu tu sepatutnya kita dah boleh rehat rehat kan.


Jom amalkan gaya hidup sihat.

^___^




2 comments:

  1. Replies
    1. Assalamualaikum.wr.wb. perkenalkan nama saya Ibu Anita Tki Malaysia, saat menulis ini saya teringat memory masa lalu.saya sangat tergugah hati melihat coretan hati yang Ibu tulis. saya jadi teringat tentang masa-masa sulit dulu,karena iktiar dan usaha , seolah2 menjadi dendam bukan lagi motivasi, cuma satu tujuan saya pada saat bagaiman caranya untuk bangkit..singkat kata berbagai macam iktiar dan cara yang saya lalui, mengingat pada saat itu hutang saya 1,2m yang tidak sedikit, belum lagi bunga renternir yang bertambah. karena usaha, kesungguhan hati, akhirnya menemukan jalan /solusi . saya percaya ALLAH ITU TIDAK DIAM MAHA PENYAYANG , cobaan itu bukan lah ujian tapi hadiah yang tersilmut untuk kebahagiaan yang sebenar2nya. Sudah banyak para normal yg kami mintai angka togel dan uang gaib cuma Ki Witjaksno yg berhasil alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus. jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi Ki Witjaksno:+62852_2223_1459. ingat kesempatan tidak akan datang untuk yang kedua kalinya
      KLIK->Toto Magnum 4D 5D 6D Ki Witjaksono.

      Delete