Wednesday, November 26, 2014

Majlis Ihtifal TINH 2014


Assalamualaikum


Last 15/11/14@Sabtu tadika aiman buat majlis ihtifal . Biasalah, event akhir tahun. Yang bestnya majlis ni dibuat sebelum cuti sekolah. Hari sabtu pulak. Memang x kacau time kerja mak pak.

Lokasi kat Fakulti Perubatan... Serdang.

Majlis bermula pukul 3pm & aku sampai kol 3.20pm. SESAT. Pusing hway 2-3 kali. Rupa rupanya sebelah ngan Hosp Serdang ajer. Aissss



sebelum gerak mai tangkap gambo dulu.

Aiman kena buat persebahan hari tu. Ala ala perwira gayanya.

Abang pakai bj askar, adik pun nak baju askar jugak.

^___^




abang askar malu bila adik peluk.
adik apa kisah




ni udah ada cikit mcm zorro la dik.. hee



budak yg nak pakai baju askar jugak. adik ooooo adikk..



Banyakla persembahan yang dipersembahkan. 
Ada tarian arab, public speaking ( amboiiii speaking omputih nak), nashid dll.








Tapi yang paling menghangatkan adalah persembahan dr cwgn BSP iaitu gerak gempur. Haaaa betulla tu, memang aiman ada join persembahan tu.



Cayala, Terus menang persembahan terbaik .
Good job anak anak.
God job teacher Ina.


Siap ada shufle bak kata Aiman. Tapi Aiman xder buat. Teacher x suruh katanya. Sede gak dia.



Budak budak bila x disuruh adakalanya kecik hati jugak. Yerla kwn lain ada buat naper aku xder.


video



muka sede bkn sbb x dpt shufel tp sebab kena kejut dr tido. ngah mamai tu





Inshaallah Aiman akan meneruskan persekolah di tadika yg sm thn depan. Thn depanla baru ada gambar Aiman pakai jubah konvo. Thn ni budak 5 tahun buat persembahan ajer. Xder naik stage amik scroll.


Barisan cikgu2 yg byk bersabar mendidik anak2 TINH 2014 :)

Terima kasih cikgu.



"Dsha, thn depan skul nak? "
"xnak,, Dsa baby lagi.."

Tula alasan dia.
Baby lagi konon
huuhh



hadiah persembahan terbaik. Mama mintak 1 yer bang. Nak buat working.

Ok. aiman bagi 1.


^___^

Selesai dah aktiviti persekolah sessi 2014.




No comments:

Post a Comment