Thursday, March 7, 2013

Gold Coast Morib ~ sessi Lepas Gian ~



Salam Khamis semua..


Harap semua ok ok yer...  :)

Hari ni sambung lagi citer jln jln ke GCM..  kali ni aku nak share betapa fanatiknya anak laki aku ngan air ni..  Umo baru nak msk 4 thn tapi aksi cam beso ajer.. mak leh dpt sakit jantung nak oi..


"Aiman, ni mak nak pesan. kalo Aiman  dah kawen & ada anak , jgn mrh kat cucu mak tu kalo dia berani sgt ngan air2 ni.. ngikut perangai kamu la tu..  x yah nak tanya kat bini dah dia ngikut perangai saper.." huhhh





Ni aksi terbaru dia..  lompat2 terus menyelam camni gayanya..  Tau pulak dia camner nak tahan napas dlm air tu


 asik menyelam ajer..


 Dah penat nyelam, main gelongsor pulak..


Takat gelongsor kat GCM ni, Aiman ckp dia tarak hal loo..  10 kali naik pun okei jer..


 chaiiittt eksen u...



 gaya harus ada..



 Ni lagila.. macam kcg goyeng jer.. lolooo





Ada 1 aksi, dia slide mcm superman, kepala kebawah..  adoiiii bpk dia xder ajo pun..


 anak lwn ngan bapak  :)



Kalo abang fanatik ngan air,  boleh pulak adik dia takut ngan air..  adooiii mslh beso ni.. sorang suka sorang lagi x suka..


Xnak sungguh Delisha dimskkan dlm air.. 


ni kat area yg paling cetek..  baru dia nak pegang air.. kalo edak tergantung kat bahu mak dia ajer



anak pompuan agaknya..  



Last, dia msk dlm air gak.. yeyeeeee



Sambung aksi Aiman lagi :)


ni namanya kuak bahu..


ni kuak kaki terkangkang..



bertebaran.. sorang sana, sorang situ, sorang lagi nuuuun



masa anak anak ngan bapak bermesra & bergembira ^_______^



Kat sini dalam air dia..



ada gak sekeping gambo aku ngan anak2..  ginila kalo dah jadi emak, gambo sendiri xder org nak tgkpkan.. asik tgkp gambo anak2 jer..ohh hiba jap

 
Okei...  agak2 dh kecut kulit tu leh bwk anak2 main kat sini pulak..




dash dush dash dusss Aiman tumbuk kuda2 ni..



lengang jer, sebab bebudak semua main air..


Delisha pulak asik takut jer..  ada ke patut kuda2 ni semua dia cakap 'cat'.. ohhh semua benda ko panggil cat yer dik.. 



buat ingatan Aiman bila beso t..

video




Hasil selepas berjam menyelam



mata merah..


kat pool dah ada makcik tegur.. 

ms dinner chep hotel tu pun tegur " kenapa mata merah ni? SAKIT MATA KE?".. " ehh xla, lama sangat berendam dlm kolam tadi".. "Ooohhh ni banyak klorin ni"..


Caner mata x merah, org menyelam tutup mata, dia menyelam  bukak mata.. nak skodeng buntut orgler tuh...


Bila nampak Aiman sangat suka berenang renang ni, tersimpan dalam hati nak ngantor dia belajar swimming..  Insha Allah..


 Cerita bilik STUDIO SUITE




*anak riang, mak pak pun riang*
 

2 comments:

  1. Aiman mmg berani la...ni bagus ni anta aiman belajar swimming nih..sbb die minat,mesti cepat pandai swimming nanti...

    ReplyDelete
  2. Tengok Aiman mandi...macam teringinlah pulak auntie nak pergi aiman oii..hehe

    ReplyDelete