Thursday, December 3, 2015

Class reading


Assalamualaikum


Hari ni dah masuk hari ke 4 Aiman ngan Dsa join class reading kat tadika. Macam orientasi buat Delisa yang akan memulakan sessi tadikannya tahun hadapan. Buat Aiman pulak bagi improve skill bacaan nya. Cuti sekolah ni xderla dia main jer.


Bagus jugak bila tadika ada buat aktiviti macam ni. Sekurangnya masa mereka terisi. 

Disebabkan Delisa tu spesis manja almaklumla anak pompuan, hari2 aku ngan somi cakap nanti p skol jangan nangis tau. memang hari2 aku ingatkan dia. Siap cakap techer baikla.

Aiishhh seram memikirkan nak menghanto Delisha ni.
Nampak ajer muka brutal tapi hati macam jeli mangga.



pagi Isnin @ hari pertama ke kelas.
Aiman gembira sebab bawak beg baru.
Mood pun baik.


Sampai tadika alhamdulillah dua2 budak ni senang nak masuk tanpa perlu aku tolak tolak. kiii

Aiman hepi sebab jumpa kawan lama.

lega mak sebab dia ada kawan. 

Disha walau kelihatan takut2 n malu2 tapi masih sudi nak duduk.
hahahaaa lega. macam hint yang baik sangat ni.

Masa aku nak balik pun budak 2 orang ni pun ok. Aiman hepi, dsa pun tersenyum.


Alhmadulillah, Dsa x nangis .

Abang dia ada kata teceher nya.

^___^



babaiii sayang..

Masa balik aku selalu tanya kat Dsa, best x skul?
best.
Techer ty nama apa? Delisa
Umur berapa? 4 tahun

kikiii


Sekarang Aiman & Dsa dah suka pergi skul.
Aiman cakap nasib baik darwish ( kwn tadika & nursery ) ada. Kalo Darwish xder mesti Aiman bosan.

Yer, betul cakap dia tu. Thn lepas kwn2 dia xder, berapa hari ajer dia join class reading ni sbb dia bosan.




Pagi tadi.

Skol best katanya.

Harap harap 4hb nanti dia x terpinga pinga sebab Abang Aimannya xder.



1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete