Thursday, January 23, 2014

Lagu feberet Aiman


Assalamualaikum semua


X tahula kenapa

Agaknya sehari kerja esok cuti. Lusa kerja tulat cuti lagik.

Macam banyak kerja sangat.

Dah ada assistant pun byk keje


Macam apesallla banyak kerja awal tahun ni

Cuti jugak yg dipersalahkan yer..

hape haper ntah..

Nila perangai maknusia.. xnak ngaku kesalahan sdri.. Nak gak carik alasan..

Sengeehhhh

Okeila.

Byk tau benda aku nak citer.

Tapi tula...


Balik kpd intro.. macam banyak je kejernya

Memang banyak tau..

Banyak tipon orang..

"Woiiii ko bila nak bayar ni.. Dr tahun lepas aku mintak x bayo2 lagi.."

Hehehee

edakla kaso gitu.

Lembutla cikit..


Okei ni betul betul


Anak korang suka nyanyi lagu apa..

Waahhh hebat..

Justin biber nya lagu..

hebat hebattt


Ni lagu feberet Aiman..

Satu mlm dia nyanyi & mak dia pun jadi penyanyi latar,.

Sampai tertido dia nyanyikan lagu ni..

Jom nyanyi sesama yer



video


Aku ada rekod suara dia. lagi better drp ni. Tapi x tau camne nak upload dlm blog

Tu yg boleh nmpk kegelapan malam je


Acaner dia leh tahu lagu ni..


Lenkali aku story yer..


Wasalam





2 comments:

  1. Rasanya memang ramai yg busy awal tahun ni Muja
    Anak usia macam Aiman ni mudah tangkaplah Muja itu yg dia pun pandai:)

    ReplyDelete